Keukeninspiratie

De wereld van keukens blijft evolueren en innoveren. Talloze technologische ontwikkelingen die het koken en het dagelijkse keukenleven makkelijker, leuker en mooier maken. Het is dus belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Met onze keukeninspiratie nemen we je mee in al deze ontwikkelingen en hopen we jou te laten ontdekken welke nieuwe innovaties jouw keukenervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

 • Bijkeukens van Rotpunkt

  11 september 2023

  Een innovatieve manier voor je bijkeuken: de bijkeukens van Rotpunkt Küchen. Als trots verkooppunt van die mooie keukenmerk vertellen wij graag meer over de eindeloze mogelijkheden in de bijkeuken oplossingen van Rotpunkt Küchen.

 • Keukenbladen voor in jouw keuken bij vandenBerg keukens

  10 augustus 2023

  Het kiezen van het juiste keukenblad is een belangrijke stap voor jouw droomkeuken. Het materiaal van het keukenblad heeft niet alleen invloed op de uitstraling van de keuken, maar ook op de duurzaamheid en het onderhoud.

 • Voorbereiding keukenafspraak bij vandenBerg keukens

  21 juli 2023

  Een keukenafspraak is een spannende stap in het realiseren van jouw droomkeuken bij vandenBerg Keukens. Om ervoor te zorgen dat de afspraak vlot verloopt en je de best mogelijke ervaring hebt, is een voorbereiding zeer aan te raden.

 • Kookplaten met geïntegreerde afzuiging

  14 juli 2023

  Heeft u de nieuwste technologie in inductiekookplaten al gezien? Stijlvol en ruimtebesparend: kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Geen gedoe meer met losse afzuigkappen, maar een naadloze en stijlvolle integratie van kookplaat en afzuigsysteem.

 • 5 Overwegingen bij het Kiezen van een Zwarte Keuken

  14 juni 2023

  Zwarte keukens zijn naast een grote keukentrend van nu, maar een zwarte keuken is ook heel goed te stijlen naar een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

 • De Voordelen van een Quooker in uw Keuken

  26 mei 2023

  Een Quooker: de innovatieve kokendwaterkraan die inmiddels onmisbaar is geworden in moderne keukens. Het biedt talloze voordelen die het koken en het dagelijkse leven gemakkelijker maken.

 • 5 technologische keuken ontwikkelingen

  8 mei 2023

  De wereld van keukens blijft evolueren en innoveren, met talloze technologische ontwikkelingen die het koken en het dagelijkse keukenleven revolutioneren.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.