Keukeninspiratie

De wereld van keukens blijft evolueren en innoveren. Talloze technologische ontwikkelingen die het koken en het dagelijkse keukenleven makkelijker, leuker en mooier maken. Het is dus belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Met onze keukeninspiratie nemen we je mee in al deze ontwikkelingen en hopen we jou te laten ontdekken welke nieuwe innovaties jouw keukenervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.

 • Ontdek de nieuwe Bosch XL en XXL inbouw koel-vriescombinaties

  31 mei 2024

  Bij vandenBerg Keukens zijn we enthousiast over de nieuwste innovaties van Bosch: de XL en XXL inbouw koel-vriescombinaties. Deze modellen combineren een compact design met ongekende ruimtelijkheid, perfect voor iedereen die vers en gezond eten belangrijk vindt.

 • Pelgrim kookplaat

  Pelgrim actie: Gratis geurfilters

  20 mei 2024

  Tijdelijke Pelgrim actie: Ontvang bij aankoop van een geselecteerde Pelgrim inductiekookplaat met afzuiging een gratis 2 sets LongLife™ geurfiltersets. Dit is goed voor 8 jaar gezuiverde lucht in jouw keuken! Lees meer over de actie.

 • Mei actie: Gratis montage op inbouwvaatwassers

  1 mei 2024

  Profiteer de hele maand mei van gratis montage op alle inbouwvaatwassers bij vandenBerg Keukens in Hellevoetsluis en geef je keuken een stijlvolle upgrade.

 • De Quooker collectie bij vandenBerg keukens

  11 maart 2024

  Tegenwoordig wil iedereen een duurzame en gemakkelijke keuken. Daarom komt Quooker met slimme kranen die niet alleen mooi zijn, maar ook superhandig. Bij vandenBerg Keukens laten we je graag zien hoe deze kranen jouw keuken kunnen veranderen. Ontdek de verschillende series, opties, kleuren en mogelijkheden binnen de wereld van een Quooker in onze keukeninspiratie.

 • Siemens Slimme apparatuur bij vandenBerg keukens

  Intelligentie in jouw nieuwe keuken

  4 maart 2024

  De keuken is het hart van het huis, waar technologie en design samenkomen om het dagelijks leven te vereenvoudigen en te verrijken. Met de opkomst van Artificial Intellegence kon Siemens natuurlijk niet achterblijven en zorgde zij er voor dat A.I. verwerkt is in hun apparatuur. Dit resulteert in de mogelijkheid van een intelligente keuken. Ontdek alle mogelijkheden in de Siemens wereld in onze keukeninspiratie.

 • NEFF Slide & Hide oven – vandenBerg keukens Hellevoetsluis

  Neff innovatie: Slide & Hide oven

  12 februari 2024

  Nieuw bij ons in het assortiment: de NEFF Slide & Hide oven, een baanbrekende innovatie in keukenontwerp en ergonomie. Dit ruimtebesparende wonder, bekend om zijn unieke verdwijnende deur, biedt thuischefs een ongeëvenaard gebruiksgemak. Het is de enige oven met een inschuifbare ovendeur en daarom is hij uniek binnen de huidige collecties van oven.

 • BORA QVac - vdbergkeukens

  Bora QVac – Het geïntegreerde vacumeerapparaat

  22 januari 2024

  In de wereld van culinaire innovatie brengt de BORA QVac vacumeermachine een revolutie teweeg, en het is niet moeilijk te zien waarom. Deze machine, die zowel gebruiksgemak als veelzijdigheid biedt, is een gamechanger voor zowel amateurkoks als professionele chefs. In deze keukeninspiratie blog gaan we graag wat dieper in wat de BORA QVac zo bijzonder maakt en hoe deze ook jouw keukenervaring kan transformeren.

 • Gaggenau keuken apparatuur bij vandenBerg keukens

  Ontdek de luxe van Gaggenau bij vandenBerg Keukens

  14 januari 2024

  Bij vandenBerg Keukens zijn we enorm trots op een verkooppunt te zijn van het prachtige keukenapparatuur merk Gaggenau. Dit merk, dat het uiterste van luxe in keukenapparatuur belichaamt, is uniek door de perfecte samensmelting van geavanceerde technologie, tijdloos design en ongeëvenaard vakmanschap.

 • NIEUW: Bora X BO – Innovatie en perfectie voor jouw Keuken

  13 november 2023

  Bij vandenBerg Keukens, dé officiële dealer van Quooker, hebben we een geweldige actie voor jou: namelijk bij aanschaf van een Quooker-kraan ontvang je nu gratis montage.

 • Ervaar de luxe van LEICHT Keukens bij VandenBerg Keukens

  27 oktober 2023

  VandenBerg Keukens is uw vertrouwde bestemming voor op maat gemaakte LEICHT keukens, waarbij we met oog voor detail en innovatie een ruimte creëren die het hart van uw huis wordt. Ontdek in onze showroom de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, met een breed assortiment van topmerk apparatuur en flexibele designopties.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een bijkeuken van vandenBerg ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.