Disclaimer

vandenBerg Keukens B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op, of door onvolledigheid op welke manier dan ook op www.vdbergkeukens.nl. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail aan info@vdbergkeukens.nl of door contact op te nemen via het formulier op de pagina Contact. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van vandenBerg Keukens B.V.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde aan vandenBerg Keukens B.V. voorbehouden. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van vandenBerg Keukens B.V.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.