Nieuw: XXL & XL inbouw Koel-vriescombinaties van Bosch

Bij vandenBerg Keukens zijn we enthousiast over de nieuwste innovaties van Bosch: de XL en XXL inbouw koel-vriescombinaties. Deze modellen combineren een compact design met ongekende ruimtelijkheid, perfect voor iedereen die vers en gezond eten belangrijk vindt.

Ruimte voor versheid

De nieuwe Bosch koel-vriescombinaties bieden meer binnenruimte dan ooit tevoren. Dankzij het slimme VitaFresh-systeem blijven je etenswaren langer vers. Het systeem bevat twee speciale laden: een grote XXL-lade met instelbare vochtigheid voor groente en fruit, en een tweede lade die de temperatuur net boven het vriespunt houdt voor vlees en vis. Minder voedselverspilling en langer genieten van verse producten.

Quooker collectie bij vandenBerg Keukens - Quooker Flex
Quooker collectie bij vandenBerg Keukens - Quooker Front

No Frost-technologie: vaarwel ijs

No Frost-technologie zorgt ervoor dat je vriezer ijsvrij blijft. Vocht krijgt geen kans om zich op de laden of wanden te zetten, waardoor handmatig ontdooien verleden tijd is. Dit betekent niet alleen minder onderhoud, maar ook een energie-efficiënte vriezer. Dankzij de nieuwe led-verlichting in de vriezer is alles bovendien makkelijk terug te vinden.

Flexibel interieur

Het Flex Interieur biedt de vrijheid om de ruimte in je koelkast aan te passen. De schappen van veiligheidsglas zijn op verschillende hoogtes instelbaar en de verstelbare bakjes in de deur zorgen voor een overzichtelijke indeling. Zo kun je jouw koelkast altijd naar wens indelen, ongeacht de grootte van je boodschappen.

Quooker collectie bij vandenBerg Keukens - Quooker Fusion
Quooker collectie bij vandenBerg Keukens - Quooker Classic Fusion

Constante versheid met Eco Air Flow

Het Eco Air Flow-systeem zorgt voor een gelijkmatige luchtcirculatie in de koelkast, waardoor temperatuur en vochtigheid stabiel blijven. Dit betekent dat je etenswaren langer vers en smaakvol blijven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over snel bederf.

Stijlvol en ruim van Bosch

Naast hun praktische voordelen zijn de nieuwe Bosch koel-vriescombinaties ook een lust voor het oog. De strakke, moderne look heeft de prestigieuze Red Dot Design Award en iF Design Award gewonnen. Het XL-model biedt extra hoogte, terwijl het XXL-model ook breder is, waardoor je nog meer opbergruimte hebt.

Bij vandenBerg Keukens helpen we je graag om de perfecte Bosch koel-vriescombinatie te vinden die bij jouw keuken en levensstijl past. Kom langs in onze showroom en ontdek de voordelen van deze innovatieve en grote apparaten zelf!

Bij vandenBerg Keukens staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ons team van experts helpt je graag bij het vinden van het perfecte materiaal dat voldoet aan jouw stijl, behoeften en budget.