Maak kennis met de intelligente keuken van nu met Siemens

De keuken is het hart van het huis, waar technologie en design samenkomen om het dagelijks leven te vereenvoudigen en te verrijken. Met de opkomst van Artificial Intellegence kon Siemens natuurlijk niet achterblijven en zorgde zij er voor dat A.I. verwerkt is in hun apparatuur. Dit resulteert in de mogelijkheid van een intelligente keuken. Hiermee transformeert Siemens de kookplek in jou huis met slimme apparatuur die niet alleen indruk maakt met zijn intelligentie maar uiteraard ook met zijn design. Ontdek alle slimme mogelijkheden van Siemens om jou keuken slimmer te maken dan jouw vorige keuken.

Jouw keuken verbonden met je smartphone

In de moderne keuken staat connectiviteit centraal. Siemens maakt dit mogelijk met intelligent verbonden keukenapparatuur die je met je smartphone, tablet of via een spraakopdracht kunt bedienen. Gebruik hier bijvoorbeeld een Google Home of Alexa voor. Zo hoef je nooit meer voor de oven te staan om je gerecht te controleren of te wachten tot je thuis bent om de vaatwasser te starten. Of denk aan het moment dat je in de supermarkt staat en niet meer weet wat er in je koelkast ligt.. kijk even op je telefoon om de inhoud van je koelkast te zien. Een kopje koffie zetten vanaf de bank? Dat kan via je telefoon! Dat is pas ultiem gemak toch?

Siemens Slimme apparatuur bij vandenBerg keukens
Siemens Slimme apparatuur bij vandenBerg keukens

Intelligent design van Siemens

Intelligent design zit niet alleen in de functionaliteit van de apparaten maar ook in het uiterlijk. Neem bijvoorbeeld de uitschuifbare glassDraft Air afzuigkap van Siemens, die niet alleen efficiënt is in gebruik maar ook zorgt voor de juiste sfeer met passende verlichting, en zo het hart van je huis verlicht en verfrist. Intelligentie die sferen, gevoelens en design omarmen.

Slimme ovens die jouw gerecht kunnen herkennen

De intelligentie van Siemens strekt zich uit tot de ovens, uitgerust met technologie die jouw gerecht kunnen herkenen. Deze technologie maakt bakken en braden eenvoudiger dan ooit tevoren door het herkennen van ongeveer 40 verschillende gerechten en het voorstellen van de optimale bereidingswijze. Een ware revolutie in het thuis koken. Nooit meer nadenken hoelang jou gerecht in de oven moet, makkelijker wordt het niet toch?

Siemens Slimme apparatuur bij vandenBerg keukens
Siemens Slimme apparatuur bij vandenBerg keukens

Een samenwerking van intelligentie

Siemens vindt dat de harmonie tussen apparaten een cruciaal punt is in een intelligente keuken. Zo kunnen de slimme kookplaten van Siemens samen werken met de slimme afzuigkappen. Zodra ze verbonden zijn met de Home Connect-account kan dit systeem ervoor zorgen dat de afzuigkap het ventilatieniveau aanpast aan de hand van de activiteit op de kookplaat, wat er voor zorgt dat jouw afzuiging altijd optimaal is. Nooit meer dat gehannes met de setting van jouw afzuiging.

Intelligente duurzaamheid voor een betere wereld

Naast gemak is duurzaamheid ook een belangrijke factor die meetelt waarom een slimme keuken een slimme keuze is. Bij Siemens zie je deze duurzaamheid terug op verschillende manieren zoals; vaatwassers die minder water gebruiken, koelsystemen die energie besparen en ovens die zorgen voor een lager energieverbruik. Daarnaast heeft Siemens gekozen om de apparaten zo te ontwerpen dat ze langer meegaan. En zetten zij in op het makkelijker maken van reparaties, om zo de levensduur van apparaten te verlengen. Een slimme keuken gaat verder dan alleen gemak en design; het omarmt ook zeker het aspect om milieubewust te leven.

Siemens Slimme apparatuur bij vandenBerg keukens

Siemens apparatuur vind je natuurlijk bij vandenBerg Keukens

Bij vandenBerg Keukens omarmen we deze mooie innovaties en vooruitgan. Daarom bieden we ook graag nze klanten toegang tot de keuken van de toekomst. Met de intelligente keukenapparatuur van Siemens vind je de perfecte balans tussen functionaliteit, design en duurzaamheid. Maak van uw keuken een ruimte waar technologie en comfort samenkomen, voor gerechten die niet alleen heerlijk smaken maar ook een genot zijn om te bereiden. Ontdek deze mooie apparatuur nu in onze showroom en vraag naar alle verschillende slimme mogelijkheden bij de vandenBerg keukenteam.

Bij vandenBerg Keukens staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ons team van experts helpt je graag bij het vinden van het perfecte materiaal dat voldoet aan jouw stijl, behoeften en budget.