Gratis Pelgrim geurfilters bij aanschaf van een inductiekookplaat

Bij vandenBerg Keukens hebben we een mooie actie voor de liefhebbers van Pelgrim inductiekookplaten. Bij aankoop van een geselecteerde Pelgrim inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, ontvang je nu gratis 2 sets LongLife™ geurfiltersets ter waarde van €190,-! Deze filters zorgen voor maar liefst 8 jaar* gezuiverde lucht in jouw keuken, waardoor je kookplaat in topconditie blijft en jij zorgeloos kunt koken.

Hoe werkt het?

Koop een van de deelnemende Pelgrim inductiekookplaten: IKR3084F, IKR3093ANT, IKR3063F of IKR3082F. Registreer vervolgens je aankoop eenvoudig op de Pelgrim website. En ontvang je gratis geurfilters, zodat jij kan genieten vaneen langdurig frisse keuken.

Pelgrim staat bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige producten. Met deze actie willen we onze klanten extra waarde bieden door de luchtkwaliteit in hun keuken te verbeteren. De LongLife™ geurfilters zijn speciaal ontworpen om kookgeuren effectief te neutraliseren en de levensduur van je afzuigsysteem te verlengen.

Waarom kiezen voor Pelgrim apparatuur?

  1. Sneller en efficiënter koken dankzij geavanceerde inductietechnologie.
  2. Eenvoudig schoon te maken door de gladde kookplaatoppervlakken.
  3. Veiligheid voorop met automatische uitschakeling en kinderslot.

Kom langs bij vandenBerg Keukens en ontdek de voordelen van deze actie. Onze deskundige keukenteam staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte inductiekookplaat voor jouw keuken.

*8 jaar op basis van normaal gebruik en voorgeschreven onderhoud.

Bij vandenBerg Keukens staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ons team van experts helpt je graag bij het vinden van het perfecte materiaal dat voldoet aan jouw stijl, behoeften en budget.