Gratis montage van jouw nieuwe Quooker bij VandenBerg Keukens!

Bij vandenBerg Keukens, dé officiële dealer van Quooker, hebben we een geweldige actie voor jou: namelijk bij aanschaf van een Quooker-kraan ontvang je nu gratis montage. Dit is dé kans om je keuken te upgraden en te genieten van de vele voordelen die een Quooker te bieden heeft.

Waarom zou je voor een Quooker kiezen?

De voordelen zijn overduidelijk. Met een Quooker in je keuken heb je altijd direct toegang tot kokend water. Of je nu een eitje wilt koken of een snel kopje thee wilt zetten, het is binnen enkele seconden geregeld. Maar de voordelen gaan verder dan alleen gemak.

Een Quooker is daarnaast ook een milieubewuste keuze. Door je oude kraan te vervangen door een Quooker-kraan, tap je nooit meer water dan je daadwerkelijk nodig hebt. Het vacuümgeïsoleerde reservoir onder het aanrecht verbruikt bovendien slechts een minimale hoeveelheid energie. Dit betekent dat je met een Quooker niet alleen water en energie bespaart, maar ook kostbare ruimte op je aanrecht vrijmaakt. Die oude waterkoker mag definitief het veld ruimen.

En laten we als laatste niet vergeten dat jaarlijks veel ongelukken gebeuren met traditionele waterkokers, terwijl een Quooker is uitgerust met een kindveilige bedieningsknop en stevig aan het aanrecht is bevestigd, zodat omvallen geen optie is.

Maar er is meer!

Met de uitbreiding naar de CUBE maak je van een 3-in-1 kraan een 5-in-1 kraan. Geniet in een handomdraai van tintelend fris water, maak de lekkerste limonades en cocktails, en zeg vaarwel tegen het kopen van water in plastic flessen.

Kraan eruit, Quooker erin!

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft vandenBerg Keukens Hellevoetsluis een speciale aanbieding. Tot en met 31 december kun je profiteren van onze gratis montage-actie van Quooker. Dit is het moment om je oude kraan te vervangen door een Quooker-kraan en je keuken een flinke upgrade te geven. Koken wordt gemakkelijker, duurzamer en veiliger met Quooker.

Wat moet je doen?

Wacht niet langer en kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden van een Quooker-kraan te ontdekken. Profiteer van de actie en geniet van gratis montage bij vandenBerg Keukens. Maak van je keuken een plek waar duurzaamheid, gemak en veiligheid samenkomen.

Bij vandenBerg Keukens staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ons team van experts helpt je graag bij het vinden van het perfecte materiaal dat voldoet aan jouw stijl, behoeften en budget.