Keukens

Bij vandenBerg Keukens zijn wij al jaren de specialist als het gaat om keukens in diverse stijlen en van diverse merken. Sinds 1995 leveren wij ook keukens van onze A merken Leicht, Schmidt en Rotpunkt. Alle drie de merken leveren de gewenste service, kwaliteit en garantie die past bij onze visie en werkwijze.

Kortom, met onze A merken kiest u naast kwaliteit ook voor een groot en innoverend assortiment. Dit alles in combinatie van onze service en advies komt neer op een ideale formule om uw droomkeuken te realiseren!

Toch zitten er kleine verschillen tussen de merken. We vertellen u graag meer hierover.

LEICHT

LEICHT staat voor hoogwaardig design en innovatie met de beste duurzame kwaliteit.

LEICHT keukens kenmerken zich ook door eenvoud, flexibiliteit en geweldige details.  Het merk zorgt al meer dan 80 jaar voor furore. Met LEICHT keukens kunt u uw keuken ontwikkelen naar het plaatje waar u van droomt. Van strakke, symmetrische lijnen tot accessoires, LEICHT maakt het compleet.

Rotpunkt

Rotpunkt levert als traditiegetrouwe fabrikant een uitgebreide collectie met innovatieve en modieuze keukens van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden in materialen en fronten zijn te combineren in alle programma’s, kleuren en prijsklasses. Door de grote hoeveelheid front- en korpuskleuren vindt u altijd de combinatie die u zoekt. Rotpunkt, een prachtig innovatief merk van echte Duitse kwaliteit.

Schmidt

Hoewel de naam Schmidt anders doet vermoeden, is Schmidt Keukens een Frans fabricaat. En wat voor één. Schmidt is in Frankrijk nummer 1 in keukens en dankt deze positie aan de creatie van innoverende oplossingen die perfect met hun tijd meegaan. 

Schmidt haar onderscheidende punt is dat zij afgeronde keukenkasten leveren, te bezichtigen in onze showroom!

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een bijkeuken van vandenBerg ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.