Keukens

Bij vandenBerg Keukens zijn wij al jaren de specialist als het gaat om keukens in diverse stijlen en van diverse merken. Sinds 1995 leveren wij ook keukens van onze A merken Schmidt en Rotpunkt. Beide merken leveren de gewenste service, kwaliteit en garantie die past bij onze visie en werkwijze.

Kortom, met onze A merken kiest u naast kwaliteit ook voor een groot en innoverend assortiment. Dit alles in combinatie van onze service en advies komt neer op een ideale formule om uw droomkeuken te realiseren!

Toch zitten er kleine verschillen tussen beide merken. We vertellen je graag meer hierover.

Rotpunkt

Rotpunkt levert als traditiegetrouwe keukenfabrikant een uitgebreide collectie met innovatieve en modieuze keukens van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden in materialen en fronten zijn te combineren in alle programma’s, kleuren en prijsklasses. Door de grote hoeveelheid front- en korpuskleuren vindt u altijd de combinatie die u zoekt. Rotpunkt, een prachtig innovatief merk van echte Duitse kwaliteit.

Schmidt

Hoewel de naam Schmidt anders doet vermoeden, is Schmidt Keukens een Frans fabricaat. En wat voor één. Schmidt is in Frankrijk nummer 1 in keukens en dankt deze positie aan de creatie van innoverende oplossingen die perfect met hun tijd meegaan. Schmidt baseert haar vakkennis op meer dan 50 jaar ervaring en wordt steeds veeleisender om altijd meer en beter aan de behoeften van klanten te voldoen.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.

Contact opnemen