Ontdek de Innovatieve NEFF Slide & Hide Oven bij vandenBerg Keukens

Nieuw bij ons in het assortiment: de NEFF Slide & Hide oven, een baanbrekende innovatie in keukenontwerp en ergonomie. Dit ruimtebesparende wonder, bekend om zijn unieke verdwijnende deur, biedt thuischefs een ongeëvenaard gebruiksgemak. Het is de enige oven met een inschuifbare ovendeur en daarom is hij uniek binnen de huidige collecties van oven.

Revolutionaire ruimtebesparing en toegankelijkheid

De NEFF Slide & Hide oven is speciaal ontworpen voor de moderne keukenliefhebber die ruimte-efficiëntie en gemak hoog in het vaandel heeft staan. Met een deur die onder de oven wegglijdt, is dit de ideale oplossing voor kleine en gestroomlijnde keukens. Maar ook voor de echte kookliefhebber die graag roert, proeft en probeert tijdens het koken. Geen vervelende ovendeur meer die in de weg zit. Daarnaast biedt het een veiligere kookervaring door makkelijk bij de oven te komen waardoor je minder risico hebt op brandwonden.

NEFF Slide & Hide oven – vandenBerg keukens Hellevoetsluis
Gaggenau kookplaten bij vandenBerg keukens

Alle opties die je gewend ben bij NEFF apparatuur.

Naast de Slide & Hide optie bieden NEFF Slide & Hide ovens natuurlijk ook verschillende geavanceerde functionaliteiten zoals je van NEFF gewend ben. Denk hierbij aan stoomovenopties. Stoomovens bieden talrijke voordelen, zoals het behoud van vitamines en mineralen in voedsel, gelijkmatiger koken en de mogelijkheid om vochtigheidsniveaus aan te passen voor perfecte bak- en braadresultaten. Deze specificaties zorgen niet alleen voor gezondere maaltijden, maar geven ook een professioneel tintje aan je thuisbereide gerechten.

Energie-efficiëntie en geavanceerde technologie

NEFF’s toewijding aan duurzaamheid en efficiëntie zie je helemaal terug in de energiebesparende functies van de Slide & Hide oven, die niet alleen alle maaltijden perfect bereidt maar ook bijdraagt aan een lagere energierekening. Een win win toch?

NEFF Slide & Hide oven – vandenBerg keukens Hellevoetsluis
NEFF Slide & Hide oven – vandenBerg keukens Hellevoetsluis

Stijlvolle toevoeging aan elke keuken

Naast praktisch en duurzaam draagt de oven, door zijn strakke lijnen en elegante ontwerp, ook nog wat bij aan de overall look van jouw keuken. De oven past hierdoor in de modern maar ook traditionele keukens. Dus of je nu een geheel nieuwe keuken wilt, of gewoon alleen jouw oude oven wilt vervangen; de NEFF slide & Hide oven is altijd een mooie toevoeging.

Begin uw NEFF Oven ervaring bij vandenBerg Keukens

Bezoek de vandenBerg Keukens showroom voor een persoonlijke demonstratie van de NEFF Slide & Hide oven en ervaar hoe deze unieke oven uw kookroutine kan transformeren. Wij kunnen je uitgebreid vertellen over alle voordelen van deze mooie oven. Zien we jou snel?

Bij vandenBerg Keukens staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ons team van experts helpt je graag bij het vinden van het perfecte materiaal dat voldoet aan jouw stijl, behoeften en budget.