Over vandenBerg Keukens

Het begin

1976, het eerste jaar dat Leo van den Berg op zijn brommer langs de huizen ging met oprechte en gekwalificeerde service. Van repareren op de brommer en apparatuur verkopen vanuit een garagebox, tot een showroom vol met ervaren adviseurs, keukens, kook- en cadeauartikelen, vrijstaand- en apparatuur.

Vandaag de dag, meer dan 45 jaar later, staat vandenBerg Keukens voor service en nog veel meer… VandenBerg Keukens is compleet en gespecialiseerd in alles wat met keukens te maken heeft.

Een nieuwe start!

Sinds 2020 hebben Bres en Stony van den Berg het bedrijf overgenomen na jaren werkzaam geweest te zijn in de organisatie. De service en kwaliteit bij VandenBerg Keukens blijft sinds de overname uiteraard ongewijzigd. Met een frisse blik op de toekomst en een verandering van de uitstraling zien de heren de toekomst van de organisatie vol vertrouwen tegemoet.

Een nieuwe uitstraling, maar een ongewijzigde standaard

Kwaliteit en service, daar staan wij al die jaren voor! En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Bij vandenBerg keukens nemen wij de tijd voor al uw wensen en ideeën. Of dit nu gaat om een pak koffiebonen, inbouwapparatuur of een compleet nieuwe keuken. Wij adviseren met plezier!

De service die u van ons gewend bent en die ook altijd zo zal blijven

Van de eerste stap in het ontwerp tot het laatste schroefje zijn wij uw aanspreekpunt. Met onze eigen gekwalificeerde keukenmonteurs plaatsen wij uw nieuwe droomkeuken. Persoonlijke service noemen we dat!

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.