Nieuwbouwprojecten

Bij vandenBerg Keukens zijn wij van mening dat je altijd je eigen keuzes moet kunnen maken. Bij nieuwbouwprojecten worden nieuwe woningeigenaren vaak naar één keukenzaak gestuurd. Helaas is dit een enorme beperking in uw keuze en mogelijkheden. Laat ons u helpen! Wij zijn scherp, betrouwbaar, transparant, ervaren en helpen u graag uw nieuwe droomkeuken met alle gemakken te realiseren.

Aankomende nieuwbouwprojecten

Beaugaard Hellevoetsluis

De Beaugaard in Hellevoetsluis is een opwindend nieuwbouwproject. Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt De Beaugaard moderne en duurzame woningen die perfect passen bij hedendaagse woonbehoeften.

Om dit prachtige plaatje helemaal compleet te maken hoort hier, in onze optiek, dan ook een mooie nieuwe keuken van vandenBerg Keukens bij. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zwaluwhof Oostvoorne

Zwaluwhof Oostvoorne staat bekend om zijn harmonie met de natuur en zijn luxe uitstraling. De huizen zijn ontworpen met aandacht voor detail en een diep respect voor de omgeving. Uw keuken moet aan deze hoge standaarden voldoen.

Daarom bieden wij bij vandenBerg Keukens op maat gemaakte keukenontwerpen die naadloos aansluiten bij de architectuur en het interieur van uw nieuwe woning.

Nieuwbouwprojecten in ontwikkeling

Veerhaven Hellevoetsluis

Heeft u één van de spiksplinternieuwe woningen in de Veerhaven in Hellevoetsluis? Dan kunt u niet om ons heen, aangezien een fantastische nieuwe keuken uiteraard bij een fantastische nieuwe woning hoort!

Bij vandenBerg keukens zijn wij al jaren een begrip in Hellevoetsluis en daarom dé perfecte keukenpartner voor de realisatie van jouw droomkeuken. Staat u open om uw horizon te verbreden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Afgeronde nieuwbouwprojecten

Acapella Hellevoetsluis

Bij het nieuwe en opwindende nieuwbouwproject Acapella in Hellevoetsluis draait alles om moderne woningbouw in een idyllische omgeving. VandenBerg Keukens is op dit moment druk bezig met het ontwikkelen en opleveren van prachtige nieuwe keukens voor de nieuwe eigenaren.

Ontdek hoe wij al verschillende keukenprojecten hebben gerealiseerd die harmoniëren met de stadse uitstraling en de groene ambiance van Acapella.

Nieuwe Vesting Hellevoetsluis

Ben jij de gelukkig nieuwe eigenaar van een woning aan de Nieuwe Vesting? Bij vandenBerg Keukens begrijpen we hoe belangrijk het is om een keuken te hebben die perfect past bij jouw nieuwe thuis. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het leveren van hoogwaardige keukens, zorgen wij ervoor dat jij straks kunt genieten van een prachtige en functionele keuken in je nieuwe woning in de Nieuwe Vesting in Hellevoetsluis.

At Home 2023 Hellevoetsluis

Heeft u het nieuwbouwproject At Home 2023 al gezien in Hellevoetsluis? Het nieuwbouwproject is geleden aan de Sportlaan en is inmiddels volledig afgerond.

Bij vandenBerg Keukens hebben wij met trots verschillende nieuwe keukens mogen afleveren binnen dit inspirerende nieuwbouwproject. Laat u inspireren door de mooie keukens van vandenBerg keukens voor At Home 2023.

Hoofdwacht Hellevoetsluis

Ontdek de perfecte combinatie van luxe wonen en hoogwaardige keukens in het indrukwekkende nieuwbouwproject Hoofdwacht. Gelegen op het historische fundament van de oude vesting in Hellevoetsluis en met een adembenemend uitzicht over het Haringvliet.

Bij vandenBerg Keukens hebben we met zorg en expertise verschillende keukens in Hoofdwacht ontworpen en geïnstalleerd. Benieuwd welke projecten wij in de Hoofdwacht hebben gedaan? Lees dan snel verder.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een bijkeuken van vandenBerg ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.