Profiteer de gehele maand mei van gratis montage op jouw nieuwe inbouwvaatwasser

Wij zijn nog altijd dé lokale specialist op het gebied van keuken inbouwapparatuur en om onze jarenlange toewijding aan inbouwservice te vieren, bieden we nu een fantastische gratis montageactie aan voor inbouwvaatwassers.

Mis deze actie niet!

Deze gratis montage actie is de ideale kans voor iedereen die zijn keuken wil verbeteren met een nieuwe vaatwasser of wanneer jouw inbouwvaatwasser het helaas (bijna) begeeft. Profiteer van de besparing op montagekosten en investeer in de kwaliteit en efficiëntie van jouw keuken. Wees er wel snel bij, want de actie loopt tot 31 mei 2024.

Kom langs bij ons in de keukenshowroom.

Bezoek onze showroom in Hellevoetsluis en ontdek ons brede aanbod aan inbouwvaatwassers. Ons aanbod gaat verder dan alleen inbouwvaatwassers, ontdek ook ons uitgebreide assortiment van diverse hoogwaardige keukenapparatuur, waaronder inbouwovens, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en nog veel meer. Ons team staat klaar om jou te helpen bij het selecteren van het apparaat dat naadloos in jouw keuken past.

Bij vandenBerg Keukens staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ons team van experts helpt je graag bij het vinden van het perfecte materiaal dat voldoet aan jouw stijl, behoeften en budget.