Quooker – De kraan die alles kan

De kokendwaterkraan van Quooker is tegenwoordig een bijna onmisbare tool in keukens over heel de wereld. De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als de Quooker Fusion, het Quooker COMBI-reservoir, de zeeppomp, Quooker Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken.

Een kraan van Quooker kun je op veel verschillende manieren zelf samenstellen. De stappen hiervoor hebben wij op deze pagina alvast voor u uitgetekend. Wenst u liever persoonlijk advies of hulp bij het samenstellen van uw Quooker? Bij vandenBerg Keukens helpen wij u uiteraard graag. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

STAP 1

Quooker bestellen bij vandenBerg Keukens Hellevoetsluis

Het Quooker reservoir

Het reservoir van de Quooker heb je in 2 formaten. De PRO3 geeft direct 3 liter kokend water, waar de COMBI en COMBI+ beschikken over 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water (60 graden). Het verschil tussen de COMBI en COMBI+ is dat dat de COMBI+ is aangesloten op de warmwaterleiding. Hierdoor beschik je ten alle tijden over onbeperkt warm water.

STAP 2

Quooker kraan vandenBerg Keukens Hellevoetsluis

Kies uw type kraan

Bij Quooker kunt u uw eigen type kraan kiezen. De keuzes die u heeft zijn de Flex, Fusion Square en Fusion Round. Van alle drie de type kranen zijn legio kleuren en materialen beschikbaar. Klikt u op de afbeelding hiernaast voor een grotere weergave van het overzicht. Komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op.

STAP 3

Quooker vandenBerg Keukens Hellevoetsluis

Extra opties

Wat denkt u van bruisend water? De Quooker kan niet alleen koud, warm en kokend water bieden, maar met de Cube ook gekoeld bruisend water!

Ook kunt u een bijpassende zeeppomp bestellen. De Nordic Zeeppomp is leverbaar in de kleuren Chroom, RVS, Zwart, Messing Patina & Goud! Altijd perfect te combineren.

STAP 4

Vakkundige installatie!

Uiteraard installeren wij de quooker graag voor u. Wij verzorgen het gehele traject, van demonteren oude kraan tot het maken van een nieuwe groep t.b.v. de installatie. Voordat we uw Quooker komen installeren komen we in veel gevallen even thuis bij u de situatie opnemen zodat alles duidelijk is en we zeker weten dat alles past!

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een bijkeuken van vandenBerg ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.