At Home 2023 Hellevoetsluis

De opgeleverde nieuwe keukens door vandenBerg Keukens in nieuwbouwproject At Home 2023

At Home 2023: de verschillende nieuwe keukens die wij hebben mogen opleveren

Heeft u het nieuwbouwproject At Home 2023 al gezien in Hellevoetsluis? Inmiddels is dit project volledig afgerond. Gelegen aan de Sportlaan, vormt deze bijzondere woonwijk een onderdeel van de veelzijdige gebiedsontwikkeling Stadsdorp 3223. Met een scala aan woningtypen, waaronder 16 sociale huurwoningen, 20 herenhuizen, 22 twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning, is er voor elke woondroom een passende oplossing.

Bij vandenBerg Keukens hebben wij met trots verschillende nieuwe keukens mogen opleveren binnen dit inspirerende nieuwbouwproject. Laat u inspireren door de mooie keukenprojecten van vandenBerg keukens voor At Home 2023.

Waarom klanten van At Home 2023 jouw voorgingen

vandenBerg Keukens is al meer dan 45 jaar een begrip in Hellevoetsluis

Wij hebben eigen personeel voor het plaatsen van uw keuken

Van A tot Z. Wij ontzorgen in het leiding-, elektra-, stuc- en tegelwerk

Wij leveren hoge kwaliteit keukens en doen dit met de beste service

vandenBerg Keukens: uw partner voor ontwikkeling van uw droomkeuken

Bij vandenBerg Keukens zijn we trots op onze rol bij het nieuwbouwproject At home 2023. Als ervaren keukenexperts hebben wij de keukens verzorgd voor deze prachtige woningen. Of je nu kiest voor een herenhuis, twee-onder-één-kapwoning of vrijstaande woning, wij hebben de perfecte keuken die past bij jouw wensen en levensstijl.

Onze keukens combineren functionaliteit met stijlvol design. Met hoogwaardige apparatuur, prachtige werkbladen en oog voor detail zorgen wij voor keukens waar je elke dag van kunt genieten. Of je nu een hobbykok bent of gewoon graag met het gezin samenkomt in de keuken, wij bieden oplossingen op maat. Dit hebben wij dan ook mogen verwezenlijken in verschillende nieuwe keukens in het nieuwbouwproject At home 2023 in Hellevoetsluis.

Keukenproject At home 2023 van vandenBerg Keukens

Nieuwe keukens At home 2023 door vandenBerg Keukens

Keukenproject At home 2023 van vandenBerg Keukens

Project #1: Marmer en Groen

Een prachtige groene keuken met een rustgevende uitstraling. Het keramische werkblad met marmeren uitstraling geeft een klassieke en elegante look. Uitgerust met hoogwaardige ATAG-apparatuur, een Bora kookplaat en een wijnkoeler, biedt deze keuken zowel stijl als functionaliteit. Het anti-fingerprint supermatte oppervlak zorgt voor een altijd schone uitstraling. Een echte eyecatcher van Vandenberg Keukens, waar groen en marmer samenkomen met hoogwaardige apparatuur voor een harmonieus geheel. Meer zien van deze mooie keuken?

Project #2: Hoge kastenwand als wisselgeld

In dit voorbeeld hebben we de hoge kastenwand vervangen door één nis aan de rechterkant en één nis aan de linkerkant. Dit zorgt voor een praktische en onderscheidende keuken. Het composieten werkblad heeft een levendige kleur en is niet-poreus. Een echte aanrader! Met de Bosch-apparatuur kunt u heerlijke maaltijden bereiden, inclusief een grote kalkoen in de oven. Na het eten kunt u genieten van een kopje koffie met ons koffieapparaat of de Quooker. Een droomkeuken, nietwaar? Ontdek meer van deze mooie keuken via onderstaande button.

Keukenproject At home 2023 van vandenBerg Keukens
Keukenproject At home 2023 van vandenBerg Keukens

Project #3: Antragenius

Onze populaire Carbon (antraciet) kleur geeft deze keuken een eigentijdse uitstraling. Greeploze stijl zorgt voor een strakke look. De inbouw van hoge kasten in onze op maat gemaakte koof en het verlichte asymmetrische nisje zijn prachtig. Het duurzame keramieken betonlook werkblad voegt een contrast toe. De krachtige Bosch-apparatuur in de hoge kastenwand maakt bakken, stomen en magnetrongebruik mogelijk. Deze keuken biedt alles wat u nodig heeft! Zie ik daar een Quooker? 80% van onze keukens wordt geleverd met een kokend waterkraan. Eenmaal ervaren, wilt u nooit meer zonder!

VandenBerg heeft meerdere keukenprojecten afgeleverd in At Home 2023

Naast deze 3 prachtige nieuwe keukens hebben wij uiteraard nog veel meer keukens mogen plaatsen in het At home 2023 nieuwbouwproject. Zo hebben we een schitterende houten keuken mogen plaatsen waarbij de houtnerven gevuld zijn met tin voor witte nerven en ook de koploper van de industriële bruine keuken. Wil je meer vandenBerg project zien? Bekijk ze dan via onderstaande button.

Bent u na het zien van de At Home 2023 keukenproject ook geinteresseerd geworden in een vandenBerg Keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor al uw wensen en ideeën.