Dit is een prachtig voorbeeld waarbij we in ons advies de hoge kastenwand als wisselgeld hebben ingeleverd voor één nis rechts en één nis links. Meestal zie je hoge kasten in de hoek beginnen waarbij je wat werkruimte creëert in het midden. In deze situatie hebben we anders besloten. De keuken blijft even symmetrisch maar is in één klant super praktisch én anders dan anders. Wat vindt u ervan?

Het composieten werkblad op deze keuken heeft een kleur vleugje in hem zitten waardoor het werkblad erg mooi leeft. Composiet staat bekend om zijn poriën die dicht zijn waardoor het helemaal niet poreus is. Echt een aanrader dus!

De Bosch apparatuur kan in deze keuken zorgen voor een 3 sterren maaltijd met als kers op de taart een kalkoen die makkelijk in deze oven past! Na het eten schakelen wij geheel naar wens ons koffieapparaat of Quooker in om een lekker bakje te zetten. Een echte droomkeuken vindt u niet?

Stijl

Modern-Industrieel

Locatie

Hellevoetsluis

Merk keuken

Merk apparatuur

Foto's van deze keuken

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we nemen graag even de tijd voor u.