Een prachtige groene keuken om voor thuis te blijven. De kleur, die bekend staat als Sencha, geeft de keuken een rustgevende uitstraling en past perfect bij de natuurlijke materialen die zijn gebruikt in de keuken en de woning.

Het werkblad van de keuken is gemaakt van keramiek en heeft een marmeren uitstraling, waardoor het geheel een klassieke en elegante look heeft. Het keramische materiaal is niet alleen mooi om naar te kijken, maar is ook bijzonder duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

De keuken is uitgerust met hoogwaardige ATAG-apparatuur, een Bora kookplaat en een wijnkoeler. De Bora kookplaat is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch door de geïntegreerde afzuiging. Hierdoor blijft de keuken altijd fris en schoon tijdens het koken. De wijnkoeler is een mooie toevoeging voor wijnliefhebbers die graag een flesje in de keuken bij de hand hebben.

Tot slot is het anti-fingerprint supermatte oppervlak van de keuken een slimme keuze. Dit zorgt ervoor dat vingerafdrukken en vlekken nauwelijks zichtbaar zijn, waardoor de keuken er altijd schoon en netjes uitziet.

Al met al is deze keuken van Vandenberg Keukens een echte eyecatcher. De groene kleur, het marmeren werkblad en de hoogwaardige apparatuur zorgen voor een harmonieus geheel dat zowel functioneel als stijlvol is.

Stijl

Modern

Locatie

Hellevoetsluis

Merk keuken

Merk apparatuur

Foto's van deze keuken

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we nemen graag even de tijd voor u.