Appelgaard Hellevoetsluis

Hoopt u te gaan wonen in de eerste fase van de Beaugaard, de Appelgaard in Hellevoetsluis?

Als deze wens uitkomt, dan feliciteren wij u van harte met een

Keukencheque van €1000,-!

Uw nieuwbouwwoning is pas echt compleet met een vandenBerg Keuken!

Heeft u uw oog laten vallen op een van de 25 duurzame gezinswoningen in Appelgaard, de eerste fase van het Beaugaard-project in Hellevoetsluis? Dan mag een prachtige nieuwe keuken natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk om goed na te denken over uw keuzemogelijkheden. Bij nieuwbouwprojecten worden toekomstige bewoners vaak naar een enkele keukenzaak verwezen onder het mom van gemak. Dit beperkt echter uw keuzes en mogelijkheden aanzienlijk. Laat ons u bijstaan! Wij bieden scherpe prijzen, betrouwbaarheid, transparantie en jarenlange ervaring. We helpen u graag om uw droomkeuken in Appelgaard Hellevoetsluis te realiseren, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften.

Appelgaard Beaugaard Nieuwbouwproject Hellevoetsluis

Een kortingscheque van €1000,- voor uw nieuwe keuken in de Beaugaard (Appelgaard) Hellevoetsluis!

Speciaal voor het volledige Beaugaard project, waar de Appelgaard een onderdeel van is hebben wij een prachtige actie. U bent namelijk van harte welkom om bij ons een vrijblijvende levensechte 3D tekening te laten maken van uw toekomstige droomkeuken in de Beaugaard Hellevoetsluis. U krijgt een eerlijke offerte zónder enige financiële- of tijdsdruk, met de scherpste prijzen en de allerbeste service; dat beloven we! En om het nog mooier te maken hebben we een kortingscheque van € 1.000,- speciaal voor de nieuwe bewoners van de Appelgaard de eerste fase van de Beaugaard klaarliggen. Heeft u dus een woning weten te bemachtigen in de eerste fase van dit project? Dan helpen wij u heel graag met het realiseren van uw droomkeuken in uw nieuwe woning in de Appelgaard – Beaugaard in Hellevoetsluis.

Nieuws: Bestemmingsplan Beaugaard goedgekeurd.

Recentelijk is het bestemmingsplan voor Appelgaard goedgekeurd. Ter ere van deze mijlpaal heeft wethouder Igor Bal het bouwbord van Appelgaard onthuld.

Deze symbolische gebeurtenis markeert de officiële start van de ontwikkeling van dit nieuwe en duurzame woongebied in Hellevoetsluis: Appelgaard. Wij bij vandenBerg Keukens zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwbouwprojecten bieden voor toekomstige bewoners.

Appelgaard is het eerste nieuwbouwproject binnen Beaugaard dat in verkoop gaat. Op de website van de Appelgaard vind je alle belangrijke informatie over het project.

Appelgaard Beaugaard Nieuwbouwproject Hellevoetsluis

Waarom kiezen voor vandenBerg Keukens?

  • Persoonlijk advies op maat: Wij nemen de tijd om uw wensen en ideeën te bespreken en te vertalen naar een perfect keukenontwerp.

  • Duurzame oplossingen: Onze keukens worden ontworpen met oog voor duurzaamheid, passend bij de groene filosofie van Appelgaard.

  • Ruime keuzevrijheid: In tegenstelling tot veel andere nieuwbouwprojecten bent u bij ons niet beperkt tot één keukenzaak; wij bieden een breed scala aan opties en stijlen.

  • Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in nieuwbouwprojecten weten wij als geen ander wat er nodig is om een droomkeuken te realiseren.

  • Complete service: Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij begeleiden u door elke stap van het proces.

  • Kortingscheque t.w.v. €1000,- voor iedereen met een woning in de Appelgaard (Beaugaard) Hellevoetsluis

  • Vrijblijvende offerte: Tevreden met het ontwerp? Dan stellen wij geheel vrijblijvend een scherpe offerte voor u op.

vandenBerg Keukens is al meer dan 45 jaar een begrip in de regio

Wij hebben eigen personeel voor het plaatsen van uw keuken in de Beaugaard

Van A tot Z. Wij ontzorgen in het leiding-, elektra-, stuc- en tegelwerk

Wij leveren hoge kwaliteit keukens en doen dit met de beste service

Kwaliteit en service bij vandenBerg Keukens

Bij vandenBerg keukens staan uw wensen en ideeën centraal wanneer we samen uw nieuwe keuken ontwerpen. Vooral bij nieuwbouwprojecten, zoals de Appelgaard, weten we hoe belangrijk het kiezen van een keuken is, dit moet daarbij een speciale en fijne ervaring zijn. We nemen dan ook echt de tijd om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Zodat het keukenproject volledig op uw situatie is afgestemd. Als u tevreden bent met de uitgewerkte ontwerpen, bieden wij u graag, geheel vrijblijvend, een scherpe offerte aan. Zo kunt u met een gerust hart uw droomkeuken voor uw nieuwe woning in Appelgaard realiseren.

vandenBerg Keukens kwaliteit - De Boomgaard Hellevoetsluis

Een aantal van onze merken

Nieuwe keuken vandenBerg Keukens LEICHT
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Rotpunkt
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Bosch
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Siemens
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens BORA
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Quooker
Boomgaard Hellevoetsluis nieuwe keuken vandenberg keukens hellevoetsluis

De omgeving van de Appelgaard, de eerste fase van de Beagaard, in Hellevoetsluis

Appelgaard Hellevoetsluis is gelegen in een groene, rustige omgeving met tal van voorzieningen in de buurt. Scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik, waardoor dit nieuwbouwproject ideaal is voor gezinnen.

Een belangrijk kenmerk van Appelgaard Hellevoetsluis is de focus op duurzaamheid. De woningen zijn uitgerust met energiezuinige voorzieningen zoals zonnepanelen en warmtepompen, wat niet alleen leidt tot een lagere energierekening maar ook tot een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast zijn de woningen gasloos en worden ze gebouwd met duurzame materialen, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke leefomgeving.

Leven in Appelgaard: voorzieningen en inschrijfinformatie

Appelgaard biedt meer dan alleen woningen. De wijk is ontworpen met het oog op een hoge levenskwaliteit. Groene speelplaatsen voor kinderen, wandel- en fietspaden, en gemeenschappelijke tuinen dragen bij aan een levendige en betrokken gemeenschap. Hier kunnen bewoners genieten van een gezonde en actieve levensstijl, terwijl ze omringd zijn door het mooie landschap van Hellevoetsluis.

De verkoop van de woningen in Appelgaard start binnenkort. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de officiële website om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en verkoopinformatie. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van deze prachtige nieuwe woonwijk in Hellevoetsluis.

Boomgaard Hellevoetsluis voorbeeld nieuwe keuken van den berg keukens
Boomgaard Hellevoetsluis - vandenBerg Keukens service

Eigen ervaren monteurs voor het plaatsen van uw nieuwe keuken in de Appelgaard

Bent u tevreden met het uitgewerkte keukenontwerp? Onze eigen ervaren monteurs komen naar Appelgaard om uw keuken vakkundig te installeren. Onze monteurs zijn keukenspecialisten en gecertificeerd op diverse gebieden. Hierdoor wordt het kopen en plaatsen van uw nieuwe keuken voor uw nieuwbouwwoning in Appelgaard bij vandenBerg Keukens een zorgeloze en plezierige ervaring.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de Appelgaard de eerste fase van de Beaugaard in Hellevoetsluis en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.