Beaugaard Hellevoetsluis

Hoopt u één van de bewoners te worden van Beaugaard Hellevoetsluis?
Komt deze woonwens uit, dan feliciteren wij u met een

Keukencheque van €1000,-!

Laat u in alle vrijheid inspireren, adviseren en vooral enthousiasmeren bij vandenBerg Keukens in Hellevoetsluis!

Heeft u uw zinnen gezet op één van de 1100 nieuwe woningen in de Beaugaard in Hellevoetsluis? Dan hoort daar natuurlijk ook een fantastische nieuwe keuken bij! Het is belangrijk om al uw opties hierin af te wegen. Bij nieuwbouwprojecten worden nieuwe woningeigenaren vaak naar één keukenzaak gestuurd onder de noemer ‘makkelijk’. Helaas is dit een enorme beperking in uw keuze en mogelijkheden. Laat ons u helpen! Wij zijn scherp, betrouwbaar, transparant, ervaren en helpen u graag uw nieuwe droomkeuken in de Beaugaard Hellevoetsluis met alle gemakken te realiseren.

De Boomgaard Hellevoetsluis cheque nieuwe keuken vandenBerg Keukens

Een kortingscheque van €1000,- voor uw nieuwe keuken in de Beaugaard Hellevoetsluis!

U bent van harte welkom om bij ons een vrijblijvende levensechte 3D tekening te laten maken van uw toekomstige droomkeuken in de Beaugaard Hellevoetsluis. U krijgt een eerlijke offerte zónder enige financiële- of tijdsdruk, met de scherpste prijzen en de allerbeste service; dat beloven we! Om het nog mooier te maken hebben we een kortingscheque van € 1.000,- voor u klaarliggen. We verwelkomen u graag!

Update April 2024 over ontwikkeling De Beaugaard Hellevoetsluis

Afgelopen zaterdag 16 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse Woonbeurs Rotterdam + Regio, waarbij Beaugaard flink in de schijnwerpers stond. Deze populaire beurs trok veel bezoekers, die bijzonder geïnteresseerd waren in de nieuwste ontwikkelingen van Beaugaard. De teams van Van Herk Nieuwbouwmakelaars en Huysvisie Makelaars gaven een eerste blik op de eigenschappen van de woningen die later dit jaar op de markt komen.

De eerste twee deelplannen omvatten duurzame eengezinswoningen met energielabel A++++ en variëren in grootte van 75 tot 145 m2. Daarnaast worden er ook enkele vrije kavels aangeboden. Kort na de goedkeuring van het bestemmingsplan zal er meer specifieke informatie beschikbaar komen over de 25 koopwoningen in de eerste fase, genaamd Appelgaard.

Wat gaat er de komende periode gebeuren?

Eind vorig jaar werden het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp beeldkwaliteitsplan voor fase 1 van Beaugaard, dat 360 woningen omvat, ter inzage gelegd. Gedurende deze periode zijn er verschillende zienswijzen ingediend, wat heeft geleid tot enkele aanpassingen in het bestemmingsplan. De verwachting is dat de gemeenteraad in april een besluit zal nemen over dit plan. Na goedkeuring door de gemeenteraad volgt een termijn van zes weken waarin belanghebbenden beroep kunnen aantekenen. Zonder beroep wordt het bestemmingsplan definitief.

Kort nadat het bestemmingsplan definitief is, wordt er meer informatie vrijgegeven over de eerste fase van Beaugaard, genaamd Appelgaard.

Parallel hieraan werken de ontwikkelpartijen en de gemeente aan de verdere uitwerking van fase 2, die ongeveer 700 woningen en diverse voorzieningen zal bevatten.

Waarom kiezen voor vandenBerg Keukens?

  • Volledige transparantie

  • Alles is dichtbij! Service, communicatie én kwaliteit. Dé lokale keukenleverancier in de achtertuin van uw nieuwe woning

  • Geen financiële- of tijdsdruk. Wij brengen vanaf afspraak één rust en perspectief in uw overvolle checklist
  • Wij verzorgen een professionele installatietekening zodat uw projectontwikkelaar alle aansluitpunten voor uw keuken juist kan intekenen.

  • U voelt zich niet in een hoekje gedrukt met verplichtingen, u bent namelijk onze opdrachtgever.

  • Kortingscheque t.w.v. €1000,- voor iedereen met een woning in de Beaugaard Hellevoetsluis

  • Met een vrijblijvende offerte bieden wij ons beste advies voor de scherpste prijs. Waarom zou u geen offerte aanvragen?

vandenBerg Keukens is al meer dan 45 jaar een begrip in de regio

Wij hebben eigen personeel voor het plaatsen van uw keuken in de Beaugaard

Van A tot Z. Wij ontzorgen in het leiding-, elektra-, stuc- en tegelwerk

Wij leveren hoge kwaliteit keukens en doen dit met de beste service

Kwaliteit en service bij vandenBerg Keukens

Bij vandenBerg keukens nemen wij graag de tijd om uw wensen en ideeën voor uw nieuwe keuken te bespreken en voorzien wij u graag van advies op maat. Zeker in nieuwbouw projecten, zoals bij de Beaugaard, weten wij als geen ander dat het kopen van de keuken een bijzondere en unieke ervaring behoort te zijn. Indien u tevreden bent over alle uitgewerkte schetsen voor uw nieuwe keuken stellen wij geheel vrijblijvend een scherpe offerte voor u op.

vandenBerg Keukens kwaliteit - De Boomgaard Hellevoetsluis

Een aantal van onze merken

Nieuwe keuken vandenBerg Keukens LEICHT
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Rotpunkt
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Bosch
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Siemens
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens BORA
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Quooker
Boomgaard Hellevoetsluis nieuwe keuken vandenberg keukens hellevoetsluis

Beaugaard Hellevoetsluis wonen en omgeving

Beaugaard Hellevoetsluis is gelegen in een groene omgeving met diverse voorzieningen in de buurt. Zo zijn er scholen, winkels en sportfaciliteiten, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen. Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken met diverse parken en recreatiegebieden in de buurt.

Een ander kenmerk van de Beaugaard Hellevoetsluis is de aandacht voor duurzaamheid. De woningen zijn voorzien van energiezuinige installaties, zoals zonnepanelen en een warmtepomp, wat resulteert in een lagere energierekening en een lagere impact op het milieu. Daarnaast zijn de woningen gasloos en wordt er gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen.

Over nieuwbouwproject de Beaugaard Hellevoetsluis

Beaugaard in Hellevoetsluis is een opwindend nieuwbouwproject. Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt de Beaugaard moderne en duurzame woningen die perfect passen bij hedendaagse woonbehoeften. Dit nieuwbouwproject omvat een gevarieerd aanbod van woningtypen, waaronder ruime eengezinswoningen en vrijstaande woningen.

De woningen zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, en bieden een eigentijdse architectuur met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. De indeling van de woningen is praktisch en gericht op comfortabel wonen, met veel aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid.

Boomgaard Hellevoetsluis voorbeeld nieuwe keuken van den berg keukens
Boomgaard Hellevoetsluis - vandenBerg Keukens service

Eigen ervaren monteurs voor het plaatsen van uw nieuwe keuken in de Beaugaard

Bent u helemaal tevreden over het uitgewerkte voorstel? Dan komen wij met onze eigen ervaren monteurs naar de Beaugaard om uw keuken vakkundig te plaatsen. Onze monteurs zijn specialisten op het gebied van keukens en zijn op diverse vlakken gecertificeerd. Zo word het kopen van uw nieuwe keuken voor uw nieuwbouw woning in de Beaugaard bij vandenBerg Keukens een hele fijne ervaring.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de Beaugaard Hellevoetsluis en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.