Ontdek studioLine van Siemens

Voor een unieke ervaring, iedere dag. Neem geen genoegen met minder dan perfectie. Met het studioLine-assortiment creëert u uw ideale keuken terwijl u geniet van de allernieuwste technologie. studioLine is een exclusieve lijn Siemens keukenapparatuur die slimme technologie combineert met vooruitstrevend design. Voor wie alleen het beste goed genoeg is.

Ieder studioLine apparaat overtuigt dankzij het vooruitstrevende design. Het exclusieve karakter springt uit door de donkere voorkant, de massieve draaiknop en de donkere glazen deur. Zo wordt in combinatie met uw keukenkasten een elegant en exclusief totaalbeeld gecreëerd. Naast een indrukwekkend design is er gebruikgemaakt van vooruitstrevende technologieën zoals varioSpeed of de roastingSensor, die het kookproces eenvoudiger en intuïtiever dan ooit tevoren maken. Zo maakt u eenvoudig gerechten waarmee u indruk maakt op al uw gasten.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.