Deze prachtige LEICHT keuken is opgedeeld in 3 delen. Een L-keuken, een eiland en een vakkenkast. De L-keuken uitgevoerd in anti-fingerprint FENIX nachtblauwe fronten. Dit betekent dat het front ‘vlekkenloos’ aansluit op de praktische waarden van de keuken. Ook is het front UV-bestendig en zal dus nooit verkleuren.

De twee andere delen halen met hun echte houten ribbelfronten moeder natuur binnen waardoor de keuken modern, natuurlijk en eigentijds wordt én door de ribbel gewoon een niet te evenaren speciale sfeer krijgt.

Door te kiezen voor een wit egaal composieten werkblad wordt de keuken ongeacht de 2 verschillende frontkleuren voor één geheel zorgen.. Wat een combinatie!

De keuken is uitgevoerd met Bosch apparatuur én een Bora én een 5 in 1 Quooker! 5 in 1? Jazeker, deze kraan kan met één knop en één handel koud, warm, kokend, gefilterd gekoeld én bruisend water leveren. Altijd vers water op welke manier u wenst. Nooit meer sjouwen met Spa rood of blauw vanuit de supermarkt. Wat een ontwikkeling én uitvinding.

Cocktailtip voor de 5 in 1 Quooker: Aperol spritz

  • 90 ml prosecco
  • 60 ml Aperol
  • 30 ml koolzuurhoudend water (uit de Quooker)
  • ½ sinaasappel
  • 4 ijsklontjes

Stijl

Modern & Japandi

Locatie

Hellevoetsluis

Merk keuken

Merk apparatuur

Foto's van deze keuken

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over dit project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we nemen graag even de tijd voor u.