Zwaluwhof Oostvoorne

Ontdek dé droomkeuken voor uw nieuwbouw woning in Zwaluwhof Oostvoorne

Nieuwbouwproject Zwaluwhof Oostvoorne: Stijlvolle keukens bij vandenBerg Keukens

Bij vandenBerg Keukens geloven we dat elke keuken het hart van een huis is. Daarom zijn we verheugd om uw partner te kunnen zijn in het vinden van de perfecte keuken voor jullie toekomstige woning in het prestigieuze nieuwbouwproject Zwaluwhof Oostvoorne. Met onze uitgebreide ervaring en passie voor design brengen we uw visie tot leven, zodat de keuken niet alleen mooi is, maar ook perfect functioneert voor uw levensstijl.

Wat kunt u verwachten bij vandenBerg Keukens:

vandenBerg Keukens is al meer dan 45 jaar een begrip, ook in Oostvoorne!

Wij hebben eigen personeel voor het plaatsen van uw keuken

Van A tot Z. Wij ontzorgen in het leiding-, elektra-, stuc- en tegelwerk

Wij leveren hoge kwaliteit keukens en doen dit met de beste service

Uw partner voor uw droomkeuken in project Zwaluwhof Oostvoorne

Zwaluwhof Oostvoorne staat bekend om zijn harmonie met de natuur en zijn luxe uitstraling. De huizen zijn ontworpen met aandacht voor detail en een diep respect voor de omgeving. Uw keuken moet aan deze hoge standaarden voldoen. Daarom bieden wij bij vandenBerg Keukens op maat gemaakte keukenontwerpen die naadloos aansluiten bij de architectuur en het interieur van uw nieuwe woning.

Onze keukens combineren functionaliteit met stijlvol design. Met hoogwaardige apparatuur, prachtige werkbladen en oog voor detail leveren wij keukens waar onze klanten elke dag van kunnen genieten. Ontdek meer over ons.

Nieuwbouwproject Zwaluwhof Oostvoorne en vandenBerg Keukens

Waarom kiezen voor vandenBerg Keukens?

  • Uitgebreide ervaring: Met een lange geschiedenis in de keukenbranche in Oostvoorne beschikken wij over veel ervaring.

  • Keuzevrijheid: We bieden een breed scala aan stijlen, ontwerpen en materialen, zodat u de keuken kunt creëren die perfect bij u past.

  • Geen financiële- of tijdsdruk: Wij brengen vanaf afspraak één rust en perspectief in uw overvolle checklist.

  • Een professionele installatietekening: Wij verzorgen een professionele installatietekening zodat uw projectontwikkelaar alle aansluitpunten voor uw keuken juist kan intekenen.

  • Transparantie: Bij ons kunt u rekenen op volledige transparantie. We communiceren helder en duidelijk over prijzen, materialen en planning. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

  • Betrouwbaarheid: We hechten grote waarde aan betrouwbaarheid. U kunt vertrouwen op onze toewijding om hoogwaardige producten en diensten te leveren.

  • Vrijblijvende offerte: Met een vrijblijvende offerte bieden wij ons beste advies voor de scherpste prijs.

Service en kwaliteit staat centraal bij vandenBerg Keukens

Bij vandenBerg Keukens nemen wij graag de tijd om uw wensen en ideeën voor uw nieuwe keuken uitgebreid te bespreken. In het bijzonder bij nieuwbouwprojecten, zoals bij Zwaluwhof Oostvoorne, begrijpen wij dat de aanschaf van een keuken een speciale en unieke ervaring moet zijn. Nadat we samen alle schetsen en ontwerpen voor uw nieuwe keuken hebben uitgewerkt en u volledig tevreden bent, bieden wij geheel vrijblijvend een scherpe offerte aan. Zo kunt u met vertrouwen een weloverwogen beslissing nemen.

Zwaluwhof Oostvoorne en vandenBerg Keukens

Een aantal van onze merken

Nieuwe keuken vandenBerg Keukens LEICHT
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Rotpunkt
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Bosch
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Siemens
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens BORA
Nieuwe keuken vandenBerg Keukens Quooker
vandenBerg Keukens en Zwaluwhof Oostvoorne

Zwaluwhof Oostvoorne wonen en omgeving

Stap binnen in een wereld van buitengewoon wonen en laat vandenBerg Keukens u begeleiden bij een nieuwe keuken in het nieuwbouwproject Zwaluwhof Oostvoorne. Van compacte starterswoningen, zonnige rijwoningen, levensloopbestendige semi-bungalows, twee-onder-één-kapwoningen tot vrijstaande woningen: het lijkt alsof ze er altijd al stonden, zo goed sluit de uitstraling van de woningen van Zwaluwhof aan op de bestaande bebouwing van Oostvoorne en het landschap van Voorne-Putten. Zwaluwhof Oostvoorne wordt voor iedereen een kleinschalige woonwijk. Van jong tot oud en van single tot gezin. Iedereen voelt zich hier thuis.

Wat maakt Zwaluwhof Oostvoorne uniek?

Zwaluwhof vindt zijn plek in Oostvoorne, op een bijzondere locatie dicht bij het schilderachtige dorpscentrum. Het project omvat 71 charmante woningen die met hun unieke, lichte ontwerp moeiteloos opgaan in de omgeving.

De gevels, uitgevoerd in zachtgeel handgevormd baksteen, roepen beelden op van duinzand en strand, terwijl het verweerde hout in de gevelbekleding een kustgevoel oproept. Deze natuurlijke bouwmaterialen, samen met het vakmanschap in het metselwerk en de brede dakoverstekken, herinneren aan de warme architectuur van de jaren ’30. Dit alles, in combinatie met de ruimtelijke opzet en het vele groen, brengt de sfeer van de oude lanen terug, maar dan met de dorpse gezelligheid die Oostvoorne zo aantrekkelijk maakt. Bovendien wordt Zwaluwhof ontwikkeld met oog voor energieneutraliteit, natuurinclusiviteit en klimaatadaptiviteit, wat ten goede komt aan iedereen.

vandenBerg Keukens en Zwaluwhof Oostvoorne
Zwaluwhof Oostvoorne - vandenBerg Keukens service

Vakkundige plaatsing van uw nieuwe keuken in Zwaluwhof Oostvoorne

Wanneer u volledig tevreden bent met het gepresenteerde voorstel, kunt u rekenen op de expertise van onze eigen ervaren monteurs, die speciaal naar het Zwaluwhof komen om uw keuken met vakmanschap te installeren. Onze monteurs zijn specialisten op het gebied van keukens en beschikken over diverse certificeringen. Bij vandenBerg Keukens streven we ernaar om de aankoop van uw nieuwe keuken voor uw nieuwbouwwoning in het Zwaluwhof tot een uitmuntende en zorgeloze ervaring te maken.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de tijd om al uw wensen en ideeën te bespreken.