vandenBerg Keukens ons pand

Keukens Oostvoorne

Ook in Oostvoorne staan wij voor u klaar met de
service en kwaliteit die u van ons gewend bent

Keukens Oostvoorne

Ook in Oostvoorne staan wij voor u klaar met de service en kwaliteit die u van ons gewend bent

vandenBerg Keukens ons pand

Een nieuwe keuken voor uw woning in Oostvoorne

Woont u in Oostvoorne en wilt u graag een nieuwe keuken laten plaatsen? Kom dan eens langs bij familiebedrijf vandenBerg Keukens! Bij vandenBerg Keukens hebben wij een groot aantal keukens in onze showroom in vele verschillende stijlen. Zo weet u dat er altijd een keuken bij vandenBerg Keukens aanwezig is die bij u past. Van Oostvoorne is het slechts een kwartiertje rijden naar onze showroom. Dus denkt u na over een nieuwe keuken? Kom langs bij vandenBerg Keukens.

vandenBerg Keukens Stony en Bres

Wij staan voor u klaar

De goede service en hoge kwaliteit bij VandenBerg Keukens is bekend in de regio. Wij leveren niet voor niets al meer dan 45 jaar diverse keukens in Oostvoorne en omstreken. Benieuwd of wij ook voor uw woning in Oostvoorne de perfecte keuken kunnen leveren? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar indien u vragen heeft of op maat advies over uw wensen voor uw nieuwe keuken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Van Oostvoorne naar onze showroom, slechts 18 minuten rijden!

Naar onze showroom is het vanuit Oostvoorne slechts 18 minuten rijden. Neem de route via de N496 en we zetten de koffie alvast voor u klaar. Wil u even rondkijken en inspiratie op doen? Dan is een afspraak maken niet nodig. Wilt u graag het gesprek aangaan met één van onze gespecialiseerde keukenadviseurs? Dan vragen wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

vandenBerg Keukens Oostvoorne route

Waarom kiezen voor vandenBerg Keukens

vandenBerg Keukens is al meer dan 45 jaar een begrip in de regio

Wij hebben eigen personeel voor het plaatsen van uw keuken in Oostvoorne

Van A tot Z. Wij ontzorgen in het leiding-, elektra-, stuc- en tegelwerk

Wij leveren hoge kwaliteit keukens en doen dit met de beste service

Kwaliteit en service bij vandenBerg Keukens

Bij vandenBerg keukens nemen wij graag de tijd om uw wensen en ideeën voor uw nieuwe keuken te bespreken en voorzien wij u graag van advies op maat. Wij weten als geen ander dat het kopen van een keuken een bijzondere en unieke ervaring behoort te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om dit zo te laten zijn. Indien u tevreden bent over de uitgewerkte schetsen voor de nieuwe keuken stellen wij geheel vrijblijvend een scherpe offerte. Woont u in Oostvoorne en heeft u toch liever advies aan huis? Geen probleem, ook dat is bij vandenBerg Keukens heel gewoon.

vandenBerg Keukens kwaliteit

Een aantal van onze merken

vandenBerg Keukens service

Eigen ervaren monteurs voor het plaatsen van uw keuken

Bent u helemaal tevreden over het uitgewerkte voorstel? Dan komen wij met onze eigen ervaren monteurs naar Oostvoorne om uw keuken vakkundig te plaatsen. Onze monteurs zijn specialisten op het gebied van keukens en zijn gecertificeerd. Zo word het kopen van een nieuwe keuken bij vandenBerg Keukens een fijne ervaring.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een bijkeuken van vandenBerg ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.