Maak kennis met Bosch accent line

De Bosch AccentLine ovens met touchscreen brengen koken naar een geheel nieuw niveau van gemak en technologie. Deze ovens combineren de betrouwbaarheid en kwaliteit waar Bosch om bekend staat, met intuïtieve bedieningselementen en geavanceerde functies die uw kookervaring revolutioneren.

Met het touchscreen-display heeft u directe toegang tot een wereld van culinaire mogelijkheden. U kunt eenvoudig kiezen uit verschillende kookmodi, temperaturen en timers met een simpele tik op het scherm. Het heldere en duidelijke display maakt het gemakkelijk om uw gerechten te volgen en aan te passen tijdens het koken.

De AccentLine ovens bieden ook een scala aan geavanceerde functies die het koken efficiënter maken. De PerfectBake-sensor zorgt ervoor dat uw gebakken goederen altijd perfect gaar zijn, terwijl de PerfectRoast-sensor ervoor zorgt dat uw vlees sappig en smaakvol wordt bereid. Met de Assist-functie kunt u stapsgewijze instructies en automatische instellingen krijgen voor meer dan 100 gerechten, waardoor zelfs de meest complexe recepten eenvoudig worden.

Handige extra’s voor ultiem gebruiksgemak

Daarnaast zijn de AccentLine ovens ook uitgerust met handige extra’s, zoals pyrolytische zelfreiniging, waarbij de oven zichzelf op hoge temperaturen verbrandt om vet en vuil te verwijderen. Het SoftMove-scharnier zorgt voor een zachte opening en sluiting van de ovendeur, terwijl de telescopische rails gemakkelijk toegang bieden tot uw gerechten zonder gevaar voor verbranding.

Met de Bosch AccentLine ovens met touchscreen kunt u met vertrouwen en gemak koken. Ervaar de toekomst van koken in uw eigen keuken met deze innovatieve en stijlvolle ovens.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een bijkeuken van vandenBerg ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.