De Quooker collectie bij vandenBerg keukens

11 maart 2024|

Tegenwoordig wil iedereen een duurzame en gemakkelijke keuken. Daarom komt Quooker met slimme kranen die niet alleen mooi zijn, maar ook superhandig. Bij vandenBerg Keukens laten we je graag zien hoe deze kranen jouw keuken kunnen veranderen. Ontdek de verschillende series, opties, kleuren en mogelijkheden binnen de wereld van een Quooker in onze keukeninspiratie.

Intelligentie in jouw nieuwe keuken

4 maart 2024|

De keuken is het hart van het huis, waar technologie en design samenkomen om het dagelijks leven te vereenvoudigen en te verrijken. Met de opkomst van Artificial Intellegence kon Siemens natuurlijk niet achterblijven en zorgde zij er voor dat A.I. verwerkt is in hun apparatuur. Dit resulteert in de mogelijkheid van een intelligente keuken. Ontdek alle mogelijkheden in de Siemens wereld in onze keukeninspiratie.

Neff innovatie: Slide & Hide oven

12 februari 2024|

Nieuw bij ons in het assortiment: de NEFF Slide & Hide oven, een baanbrekende innovatie in keukenontwerp en ergonomie. Dit ruimtebesparende wonder, bekend om zijn unieke verdwijnende deur, biedt thuischefs een ongeëvenaard gebruiksgemak. Het is de enige oven met een inschuifbare ovendeur en daarom is hij uniek binnen de huidige collecties van oven.

Bora QVac – Het geïntegreerde vacumeerapparaat

22 januari 2024|

In de wereld van culinaire innovatie brengt de BORA QVac vacumeermachine een revolutie teweeg, en het is niet moeilijk te zien waarom. Deze machine, die zowel gebruiksgemak als veelzijdigheid biedt, is een gamechanger voor zowel amateurkoks als professionele chefs. In deze keukeninspiratie blog gaan we graag wat dieper in wat de BORA QVac zo bijzonder maakt en hoe deze ook jouw keukenervaring kan transformeren.

Ontdek de luxe van Gaggenau bij vandenBerg Keukens

14 januari 2024|

Bij vandenBerg Keukens zijn we enorm trots op een verkooppunt te zijn van het prachtige keukenapparatuur merk Gaggenau. Dit merk, dat het uiterste van luxe in keukenapparatuur belichaamt, is uniek door de perfecte samensmelting van geavanceerde technologie, tijdloos design en ongeëvenaard vakmanschap.

Ervaar de luxe van LEICHT Keukens bij VandenBerg Keukens

27 oktober 2023|

VandenBerg Keukens is uw vertrouwde bestemming voor op maat gemaakte LEICHT keukens, waarbij we met oog voor detail en innovatie een ruimte creëren die het hart van uw huis wordt. Ontdek in onze showroom de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, met een breed assortiment van topmerk apparatuur en flexibele designopties.

De voordelen van een stoomoven

16 oktober 2023|

Stoomovens winnen aan populariteit en met een logische reden. Deze moderne keukenwonders bieden een gezondere en efficiëntere manier van koken. Zo kan je met een stoomoven koken zonder dat iets overkookt!

Bijkeukens van Rotpunkt

11 september 2023|

Een innovatieve manier voor je bijkeuken: de bijkeukens van Rotpunkt Küchen. Als trots verkooppunt van die mooie keukenmerk vertellen wij graag meer over de eindeloze mogelijkheden in de bijkeuken oplossingen van Rotpunkt Küchen.

Ga naar de bovenkant