Reparatie

Heb je een kapot inbouwapparaat? Met onze reparatieservice kunnen wij dit mogelijk voor u oplossen. Vul voor het aanvragen van een reparatieverzoek het formulier op deze pagina in. Wij komen dan langs om een diagnose te maken. Dit kan al voor €79,-!

Wij repareren alleen inbouwapparatuur! (door de aanhoudende veranderingen in de markt is het niet meer mogelijk om vrijstaande apparatuur te repareren).

Mijn geleverde apparaat is kapot,
wat nu?!

Heeft u een apparaat bij ons gekocht? Geen nood! U kunt gewoon contact met ons opnemen voor een servicemelding bij uw fabrikant of u kunt hier klikken voor een lijst met contactgegevens van diverse fabrikanten. De fabrikanten zullen gelijk een servicebezoek voor u inplannen.

Hoe het werkt

De kosten voor een servicemonteur zijn op basis van een All-in basistarief van €79,-. Dit is inclusief 45 minuten arbeid.

Wat nog meer in dit tarief is inbegrepen:

  • Voorrijdkosten
  • Onderzoek naar probleem
  • Klein materiaal indien nodig
  • Administratiekosten
  • 2e bezoek indien nodig
  • Verzendkosten onderdelen
  • 3 maanden garantie!

In 95% van de gevallen is reparatie binnen 45 minuten mogelijk. Arbeidskosten buiten all-in bedragen €6,- per 5 minuten.

Reparatie niet meer rendabel

Blijkt uit de diagnose van onze monteur dat reparatie van het apparaat niet rendabel meer is? Dan denken wij graag met u mee.

Wij laten, indien reparatie niet meer rendabel blijkt, de volledige basiskosten van de monteur voor u vervallen, indien u een vervangend apparaat bij ons uitzoekt!

Dat is de service van vandenBerg Keukens!

Waarom kiezen voor vandenBerg?

Reparatie door vandenBerg is vaak goedkoper dan reparatie door de leverancier zelf. Ook zijn wij doorgaans binnen 2 werkdagen bij u op locatie, waar het bij leveranciers soms weken kan duren. Ook leveren wij MultiBrand service! Onze monteurs kijken bijvoorbeeld uw Bosch oven na en tegelijk de Pelgrim afwasmachine. Dus geen dubbele kosten voor dubbele servicediensten!

Reparatieformulier

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.

Contact opnemen