Reparatie

Heb je een kapot apparaat? Met onze reparatieservice kunnen wij dit mogelijk voor u oplossen. Vul voor het aanvragen van een reparatieverzoek het formulier op deze pagina in. Wij komen dan langs om een diagnose te maken. Dit kan al voor €79,-!

Hoe het werkt

De kosten voor een servicemonteur zijn op basis van een All-in basistarief van €79,-. Dit is inclusief 45 minuten arbeid.

Wat nog meer in dit tarief is inbegrepen:

  • Voorrijdkosten
  • Onderzoek naar probleem
  • Klein materiaal indien nodig
  • Administratiekosten
  • 2e bezoek indien nodig
  • Verzendkosten onderdelen
  • 3 maanden garantie!

In 95% van de gevallen is reparatie binnen 45 minuten mogelijk. Arbeidskosten buiten all-in bedragen €6,- per 5 minuten.

Reparatie niet meer rendabel

Blijkt uit de diagnose van onze monteur dat reparatie van het apparaat niet rendabel meer is? Dan denken wij graag met u mee.

Wij laten, indien reparatie niet meer rendabel blijkt, de volledige basiskosten van de monteur voor u vervallen, indien u een vervangend apparaat bij ons uitzoekt!

Dat is de service van vandenBerg Keukens!

Waarom kiezen voor vandenBerg?

Reparatie door vandenBerg is vaak goedkoper dan reparatie door de leverancier zelf. Ook zijn wij doorgaans binnen 2 werkdagen bij u op locatie, waar het bij leveranciers soms weken kan duren. Ook leveren wij MultiBrand service! Onze monteurs kijken bijvoorbeeld uw Bosch droger na en tegelijk de Pelgrim afwasmachine. Dus geen dubbele kosten voor dubbele servicediensten!

Reparatieformulier

Dank voor je bericht, hij is ontvangen.
Er was een probleem met je bericht, Probeer het opnieuw.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag even de tijd voor uw wensen en ideeën.

Contact opnemen